Процедури Физиотерапия и Кинезитерапия в София

Към съдържанието
Ние предлагаме кинезитерапия, масажи, мануална терапия, спортно възстановяване, кинезиотейпинг и др.
Опитайте при нас
Кинезитерапия
Кинезитерапията е активен метод за лечение, при който болният участва активно под наблюдение на кинезитерапевта. Кинезитерапията (физиотерапията) е научна дисциплина с медицинска насоченост, в основата на всяка рехабилитация.
Намира приложение при лечението на:
-травми (спортни и битови)
-дископатии
-дискови хернии
-плексит
-замръзнало рамо
-болки във врата и много други.


Кинезитерапевтична процедура
Мануална терапия
Мануалната терапия е специализирана форма на физикалната терапия, осъществяваща се с ръце, за разлика от апарати или машини. Тя има важно място във физиотерапията и когато се използва по подходящ начин от практикуващите е много ефективен набор от инструменти.

Мануална терапия
Спортно възстановяване
При нас се прилага физикално възстановяване на елитни спортисти и хора практикуващи спорт за здраве. Защо е толкова необходимо то? - спортното възстановяване е превенция на бъдещи травми. То включва:
- масаж
- стречинг
- кинезиотейпинг
- мобилизация на ставите
- активни упражнения за мобилност.


Възстановяване в спорта
Индивидуален подход към всеки клиент
Благодарение на високо квалифицираните ни кинезитерапевти и рехабилитатори, ние прилагаме строго индивидуално превенция или лечение за различни състояния и заболявания.
Масаж (спортен масаж)
Произлиза от преди 3000 г. От Китай, Индия и Гърция. В западния свят масажа навлиза чрез името на Пер Хенрик Линг (1776 – 1839 г.) Линг разработил стила на масажа и упражнения, за да помогне на фехтовачите и гимнастиците. Много от неговите идеи са формирали основите на модерния спортен масаж. Днес съществуват много форми на масаж, които ни помагат да поддържаме здравето и благополучието си. Спортният масаж е приет в други страни в продължение на много години, докато във Великобритания тази практика става известна и широко използвана през 90-те години на миналия век...


Процедура масаж
Адрес София кв. Стрелбище ул. Траянови врата 20

Назад към съдържанието